Mijn expertise

Vanuit een fascinatie voor hoe mensen elke dag gedreven zijn om samen te werken en daarbij ook onvermijdelijk met elkaar botsen, bouwde ik een uitzonderlijke expertise op rond conflicthantering in organisatie.
Zolang mensen in conflict gaan met elkaar, wil dit ook zeggen dat ze blijven opkomen voor wat voor hen belangrijk is. Ik vind het net positief hoe mensen door te strijden voor iets en tegen iemand, aangeven dat ze het nog niet willen opgeven. Zelfs de relatie wordt niet opgegeven. Ook al is deze zo gespannen en destructief. Zolang men in conflict gaat, blijft men hopen op beter.

Als ‘zakenmens’ (bestuurder, werkgever, verantwoordelijke,…) jongleert u dagelijks met strategisch besturen en de menselijke kant in uw organisatie, de mensenzaken. Ik geef u als zakenmens scherp analytische inzichten mee die een onmiddellijke boost betekenen voor uw persoonlijk leiderschap, rust brengen in de organisatie en uw werkrelaties constructief en gemoedelijker laten verlopen.

Collega’s en klanten waarderen mijn stijl die onafhankelijk, praktijkgericht, juridische en strategisch onderbouw, met oog voor menselijke gevoeligheden, duidelijk en dynamisch is.
Ik ben afgestudeerd als Licentiaat in de Arbeids- en OrganisatiePsychologie aan de Vrije Universiteit Brussel (2005). Ik ging enkele jaren aan de slag als Preventieadviseur Psychosociale Aspecten. In deze functie behandelde ik klachten over pesten op het werk, agressie en ongewenste seksueel gedrag. Ik zag een meer duurzame oplossing voor álle betrokkenen als ik niet louter de procedurestappen volgde, maar the extra mile ging door de mensen samen te brengen (mensenzaken) en advies te geven aan de werkgever, directie, leidinggevende,….(zakenmensen) hoe zij dit constructief en afdoend konden opnemen. Bijkomende specialisaties volgde ik in binnen- en buitenland.

Download hier mijn volledige CV.

Referenties:

expertise_voorlopig